Newbornfotografie bij 

Anita Verweij Fotografie:

High-end beelden

Newbornfotografie bij 

Anita Verweij Fotografie:

High-end beelden

Newbornfotografie

Mijn naam is Anita Verweij en als trotse eigenaresse en bekroonde fotograaf sta ik klaar om de magie van het prille leven vast te leggen door middel van newbornfotografie. Newbornfotografie is een prachtige kunstvorm waarbij ik de kans krijg om de allereerste dagen van een nieuw leven te vereeuwigen. Ik heb meer dan 250 newborns mogen verwelkomen voor mijn lens, en deze ervaring heeft mij een werkwijze gegeven die zich kenmerkt door rust en ontspanning. Wil jij een newbornshoot ervaren? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

ontdek de mogelijkheden

De connectie met je pasgeboren wondertje laten vastleggen als kunst

Een Newbornshoot bij Anita Verweij Fotografie draait om meer dan alleen het nemen van foto’s. Het is een ervaring, een moment van connectie tussen jou en je pasgeboren wondertje. Mijn jarenlange achtergrond in de kinderopvang heeft me een uniek voordeel gegeven - ik begrijp de gevoeligheid en kwetsbaarheid van pasgeboren baby's. De ideale leeftijd voor een Newbornshoot is tussen de 10 en 14 dagen oud, maar ik verwelkom baby's tot maximaal 3 weken oud. Dit is het moment waarop ze nog die heerlijke krulhouding hebben en vredig slapen, wat resulteert in de meest tere en tijdloze foto's. Om een plekje te verzekeren, raad ik aan om zo snel mogelijk na de geboorte contact op te nemen en de shoot in te plannen. Jouw herinneringen verdienen immers niets minder dan de allerbeste zorg.

Wat anderen zeggen..

aanhalingstekens-bruin-anita-verweij

Melissa Wegh

Wat is het fijn om bij Anita een newborn shoot te doen! Het is zo ontspannen en doordat ze zelf in de kinderopvang heeft gewerkt gaat alles heel natuurlijk. Wij hebben er van genoten en van het eindresultaat genieten wij nog steeds! Dankjewel Anita en tot de volgende shoot, want wij komen zeker weten nog een keer terug!
aanhalingstekens-bruin-anita-verweij

Joasia

Hele fijne tijd gehad tijdens newborn fotoshoot. Rustige, warme sfeer in de studio. Anita doet haar werk professioneel, maar we zagen ook veel passie. Omgaan met de newborn is heel rustig maar ook handig gedaan. Onze meisje had veel zin in, zo veel dat ze zelfs gepoept heeft. Dat was gelukkig ook geen probleem.
aanhalingstekens-bruin-anita-verweij

Sanna van der Goot

Afgelopen maandag hebben we een newborn fotoshoot gehad bij Anita. Ik ben zo blij met het resultaat. Zo ontspannen en een hele fijne sfeer. Zeker een aanrader!
aanhalingstekens-bruin-anita-verweij
Suzanne Rozema
2 weken geleden een newbornshoot gedaan met onze dochter van toen 2 weekjes oud, Anita was heel relaxed en professioneel en wist precies aan te voelen wat onze kleine meid fijn vind. Mede daardoor hebben we echt een waanzinnig mooie herinnering vast kunnen leggen, mocht er ooit nog een kleine komen zullen wij zeker weer bij Anita een newbornshoot doen of voor een andere gelegenheid natuurlijk!

Newbornfotografie bij Anita Verweij draait om passie, creativiteit en comfort

Wat maakt newbornshoots zo bijzonder? Het is het moment vastleggen dat zo vluchtig is. De eerste dagen na de geboorte zijn als een droom, en ik heb het voorrecht om die droom te vertalen in beelden die een leven lang meegaan. Van de tedere band tussen ouders en baby tot de liefdevolle interacties tussen broers en zussen, elke fotoshoot is uniek en doordrenkt van emotie. Mijn studio, gelegen in het prachtige Noordwijk, is een oase van creativiteit en comfort. Hier zorgen we ervoor dat jouw newbornsessie niet alleen prachtige beelden oplevert, maar ook een herinnering wordt om te koesteren. Indien gewenst, kunnen we ook een locatie buiten de studio kiezen voor een meer persoonlijke sfeer. Als award-winning fotograaf en specialist in high-end fotografie, combineer ik mijn passie voor beelden met mijn liefde voor kinderen.

Je kunt kiezen uit de volgende pakketten:

newborn-fotografie-pakket-a-anita-verweij

❥ 45 minuten shooten

❥ 5 digitale bestanden afdrukbaar tot A4 formaat

❥ Bestelsessie ongeveer 2 weken na de shoot

❥ €50,- shoptegoed op wall-art

❥ Bij dit pakket is het niet mogelijk broertje(s)/zusje(s) mee te nemen i.v.m. de tijd

Extra digitale bestanden afdrukbaar tot A4 formaat bestellen is mogelijk, evenals het bestellen van fotoalbums, fotolijsten en uitvergrotingen!

€197,-
newborn-fotografie-pakket-b-anita-verweij

❥ 60 minuten shooten

❥ 8 digitale bestanden in hoge resolutie

❥ Bestelsessie ongeveer 2 weken na de shoot

❥ €50,- shoptegoed op wall-art

❥ Bij dit pakket zijn broertje(s)/zusje(s) van harte welkom


Extra digitale bestanden afdrukbaar tot A4 formaat bestellen is mogelijk, evenals het bestellen van fotoalbums, fotolijsten, uitvergrotingen!

€247,-

Ervaringen van anderen..

aanhalingstekens-bruin-anita-verweij

Sandra van Rijn

We hebben een super leuke shoots bij Anita gedaan ( gezinsfotoshoot en newbornshoot) en hadden prachtige foto's!!! Aanrader!
aanhalingstekens-bruin-anita-verweij

Dominique

Al meerdere keren een fotoshoot gehad/gedaan bij Anita en wij ervaarden het altijd als prettig! Anita is een lieve vrouw, zowel voor volwassenen als voor baby's. Zeker een aanrader om naar toe te gaan! In de toekomst gaan wij zeker nog terug om mooie herinneringen vast te leggen.
aanhalingstekens-bruin-anita-verweij

D. de Jong

Een fijne baby fotoshoot gehad. Anita ging heel lief om met mijn baby en de foto's zijn echt heel mooi en lief geworden. Zoals je van een babyshoot zou verwachten, erg tevreden!
aanhalingstekens-bruin-anita-verweij
Willemijn Leliveld
Hele fijne ervaring. Anita heeft een newborn shoot met ons gedaan. Prachtig om foto’s te hebben van ons kleine mannetje. Hele fijne, rustige en professionele vrouw die een goede klik heeft met kinderen. De shoot vond plaats midden in Corona tijd maar daar hield Anita erg goed rekening mee! Aanrader!

Jouw verhaal begint hier

Samen met jou wil ik de onvergetelijke reis van het prille ouderschap vastleggen met new born fotografie. Laten we samenwerken om een tijdloze erfenis van liefde en geluk te creëren voor jou en je gezin. Neem gerust contact met mij op om een afspraak in te plannen of om meer informatie aan te vragen en laten we beginnen met het schrijven van het verhaal van jouw kostbare nieuw begin.