Homepage - Header - Anita Verweij Fotografie

Over mij

Over mij

over-mij-anita-verweij-fotografie


Anita Verweij Fotografie

Ik ben Anita Verweij en ik ben newbornfotograaf, portretfotograaf en schoolfotograaf in Katwijk, Noordwijk, Rijnsburg, Leiden, Voorhout, Noordwijkerhout, Den-Haag en omstreken.

Jouw uitstraling, onze interactie en het maken van mooie herinneringen is waar mijn passie ligt. Die unieke plaat groot aan de muur! Daar ga ik voor!

Na 23 jaar in de Kinderopvang werkzaam te zijn geweest en een aantal jaren de combi had van Pedagogisch medewerker en Fotografe, heb ik per Juni 2021 besloten om full-time Fotograaf te zijn. Het is  zo mooi hoe die twee passies regelmatig in elkaar overlopen. Een fotoshoot met kinderen verloopt bij mij lekker ontspannen en zonder zorgen. Ben je bang dat je kind niet op de foto wilt? Geen zorgen, de shoot verloopt spelenderwijs en lekker ontspannen. Het resultaat: mooie foto's , blije kinderen, blije ouders en mooie herinneringen vastgelegd!

In Noordwijk heb ik een heerlijke studio, waarin ik volop geniet van het maken van Portretfoto's, Gezinsfoto's en Newbornshoots.

Zelf ben ik ook geboren en getogen in Noordwijk, maar de liefde heeft me naar Katwijk doen verhuizen.

Ik ben moeder van 3 heerlijke pubers en heb ik een fantastische partner. Ik geniet er dan ook volop van om met mijn gezin leuke dingen te ondernemen. Ik hou van gezelligheid en ben dagelijks  in de sportschool te vinden.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Wat anderen zeggen..

aanhalingstekens-bruin-anita-verweij

Joshua Remon

Ontzettend goede kinderfotografe en gezinsfotografe! Heeft geduld, kijkt gericht en steengoed met kinderen! Wij hebben prachtige foto's van ons zoontje. Deze zullen we zeker vaker door Anita Verweij Fotografie laten maken!
aanhalingstekens-bruin-anita-verweij
Maria Verhoog
Met 2 jonge kinderen een kindershoot gehad waaronder een baby van een paar weken. Ze gaat mee in hoe de kinderen zich gedragen en ziet daar ook weer leuke plaatjes in!
aanhalingstekens-bruin-anita-verweij

Laura Verweij

Super verzorgd en vertrouwde fotograaf. Ik heb een zakelijke shoot ( personal brandingshoot) laten doen en gebruik de foto's regelmatig voor m'n social mediakanalen en website. Mooie en professionele foto's. Heel blij mee!