header-portretfotografie-anita-verweij-fotografie

Portretfotografie bij 

Anita Verweij Fotografie 

in Noordwijk

Portretfotografie bij Anita Verweij Fotografie in Noordwijk

Portretfotografie

Welkom bij Anita Verweij Fotografie, waar portretfotografie tot leven wordt gebracht met een uniek en artistiek perspectief. Portretfotografie is meer dan alleen het vastleggen van iemands uiterlijke verschijning. Het is een kunstvorm waarbij de essentie van de geportretteerde persoon wordt gevangen, waarbij emoties, karakter en verhalen samenkomen in één enkele afbeelding. Ik vertel je hieronder graag wat meer over wat ik voor je kan betekenen.
anita-verweij-fotografie-portretfotograaf-katwijk-leiden-noordwijk-rijnsburg

Ieder beeld vertelt een eigen verhaal

Portretfotografie is het vangen van emoties, persoonlijkheden en momenten in een beeld. Het gaat verder dan alleen een glimlach of een blik; het gaat om het vastleggen van de ware aard van de persoon voor de lens. Of het nu gaat om een individueel portret, een gezinsfoto of een zakelijke portretfoto, elk beeld vertelt een verhaal. Het kiezen voor portretfotografie bij Anita Verweij Fotografie gaat verder dan alleen een foto maken. Met mijn jarenlange ervaring in de kinderopvang begrijp ik als geen ander hoe ik kinderen op hun gemak kan stellen en spontane momenten kan vastleggen. Dit zorgt voor oprechte en natuurlijke portretten die de ware essentie van de geportretteerde weerspiegelen. Met een toewijding aan kwaliteit en een oog voor detail, creëer ik onvergetelijke portretten voor zowel jong als oud. Mijn affiniteit met kinderen, gecombineerd met mijn vakmanschap als fotograaf, resulteert in tijdloze beelden die generaties lang gekoesterd zullen worden.

Ervaringen van anderen..

aanhalingstekens-bruin-anita-verweij

Marit van Wijk

Anita is een super goede fotografe die de tijd neemt voor kinderen. Ze maakt echt fantastische foto’s en is vriendelijk in de omgang.

Communicatie is ook top!

De foto’s hangen aan de muur en is een echte eyecatcher van het huis. Wij zijn er enorm blij mee

aanhalingstekens-bruin-anita-verweij

Janet Petit

Afgelopen zaterdag hebben we foto's laten maken bij Anita. Er was een ontspannen en gezellige sfeer en de foto's waren zo geschoten. Ze gaat leuk om met de kids en die voelden zich ook op hun gemak.

Heb al wat foto's gezien en wat ben ik blij met het resultaat ♡♡

Echt een topper!!

aanhalingstekens-bruin-anita-verweij

Jorik Jol

Anita is een echte vakvrouw, ze stelt je op je gemak en weet een serie foto's fe maken die echt spot-on is. Wij waren heel erg positief verrast door het resultaat. Omdat Anita ook nog eens heel leuk met kinderen is weet ze die ook nog eens heel leuk op de foto te krijgen. Wij komen zeker weer terug!

aanhalingstekens-bruin-anita-verweij
Arina Wijnands
Hele leuke en gezellige shoot gehad. Anita maakte gelijk contact met mijn zoontje hij voelde zich door haar op zijn gemak en het werd een hele relaxte shoot. Zeker een aanrader!
portretfotografie-anita-verweij-fotografie-noordwijk-1
€247,-

Resultaten die een leven lang gekoesterd worden

Als exclusieve portretfotograaf bied ik een ervaring die verder gaat dan alleen een fotoshoot. Bij een shoot in mijn studio voor €247,- ontvang je niet alleen 5digitale bestanden afdrukbaar tot A4 formaat, maar ook €50,- shoptegoed op Wall-Art om je favoriete foto's te laten schitteren op je muren. Na de shoot plannen we een bestelsessie in de studio, waar je de prachtige resultaten van onze samenwerking kunt bewonderen. Portretfotografie is een kunst die emoties en persoonlijkheden tot leven brengt. Bij Anita Verweij Fotografie draait het allemaal om het vangen van spontane momenten, het vieren van liefde en het vastleggen van de waardevolle banden die ons verbinden.

Brochure - Homepagina - Anita Verweij Fotografie

Vraag de brochure aan!

Mooie reviews

aanhalingstekens-bruin-anita-verweij

Fieneke Rozema

Ik heb een aantal mooie foto's ontvangen, zowel voor privé als een aantal meer zakelijke portretten voor mijn website.

Mijn peuterdochter vond het super om door Anita op de foto gezet te worden. Ze was zo grappig (vond dochterlief haha) en geduldig!

Ook heel fijn dat Anita na afloop zorgvuldig naar mijn wensen luisterde. Dankjewel!

aanhalingstekens-bruin-anita-verweij

Lianne Plasmans

Een tijdje geleden portret foto's laten maken van onze twee zoons. Anita was heel ontspannen en had veel geduld met de kinderen. Het zijn prachtige foto's geworden en ze hangen mooi aan de muur 😍

aanhalingstekens-bruin-anita-verweij

Kelly van Amerongen

Prachtige foto’s ontvangen! Anita is professioneel, rustig en zeker ook voor kinderen leuk. Foto’s zijn mooi, al twee shoots gedaan, en binnenkort een familieshoot. Aanrader!

aanhalingstekens-bruin-anita-verweij
Barbara Dekker
Super leuke shoots gehad bij Anita! Anita heeft heel veel ervaring met kinderen, dat merk je gelijk. Daarom waren de shoots ontspannen en de foto's prachtig!
gezin-generatie portret - Anita Verweij Fotografie
€ 79,-

Gezin-Generatie Portret

Hoe waanzinnig gaaf zijn deze gezin-generatie portretten! Denk aan 4 generatie’s naast elkaar, broertjes & zusjes of zelfs nichtjes en neefjes (gaan opa en oma heel blij van worden!).


Ook deze collage is een lust voor het oog en een waar kunstwerk aan de muur. En goed nieuws! Ook deze portretten zijn nú te bestellen tot maximaal 8 personen per collage. We maken van elk persoon een losse foto en in Photoshop maak ik hier een prachtig totaal plaatje van.


Mocht je dit graag willen dan mag je dit tijdens de shoot aangeven zodat ik deze voor jullie kan maken!


Het Gezin-Generatie Portret kan gemaakt worden als een aanvulling op de normale portretshoot voor €79,- (incl. 1 digitaal bestand afdrukbaar tot A4 formaat). Dit portret bestaat uit losse portretten die ook los gekocht kunnen worden.


Je kunt er ook voor kiezen om het Gezin-Generatie Portret los te boeken!

Fine-Art Portretten

Tijdens de shoot schieten we ook high-end Fine-Art Portretten. Deze Portretten zijn tijdloos en uniek en worden geschoten met een bruine en/of grijze achtergrond. Bij deze achtergronden is het mooi om crème/beige/lichtbruin/lichtgrijze bovenkleding aan te trekken. Voor meisjes is een kraagje van kant erg leuk!


Fine Art - Anita Verweij Fotografie (5) Fine Art - Anita Verweij Fotografie (4) Fine Art - Anita Verweij Fotografie (1) Fine Art - Anita Verweij Fotografie (3) Fine Art - Anita Verweij Fotografie (2)

Wat anderen zeggen..

aanhalingsteken-anita-verweij

Britt Ravensbergen

Echt een hele toffe fotoshoot laatst gedaan, waarbij er echt leuke en stoere foto's tussen zaten!!!
aanhalingsteken-anita-verweij

Bart Turk

Super fijne manier van werken. Gericht op de wensen van jou, snelle communicatie, geweldig eindresultaat keer op keer! Kortom een echte aanrader!
aanhalingsteken-anita-verweij

Tamara Nederstigt

Een hele lieve, geduldige kinderfotograaf! Echt een aanrader!

aanhalingsteken-anita-verweij
Samantha Blankert
Vorige week met mijn jongens een shoot gehad, al snel voelde de mannen zich op hun gemak en daardoor hele mooie foto's als resultaat. Echt heel blij mee!

Meer informatie over portretfotografie?

Of het nu gaat om een gezinsportret, een zakelijke uitstraling of een oprechte glimlach, ik sta klaar om jouw herinneringen vast te leggen met de hoogste kwaliteit en toewijding. Samen kunnen we een tijdloze en betekenisvolle reis creëren door middel van portretfotografie. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen in mijn studio in Noordwijk of op een locatie naar keuze. Neem gerust contact met mij op om een afspraak in te plannen of om meer informatie aan te vragen, heel graag tot ziens!