header-smokey-portret-anita-verweij-fotografie

Smokey Portret

Smokey Portret

smokey-portret-anita-verweij-fotografie-6

Uniek portret

Super stoer en uniek in Nederland. Je kunt de Portretshoot uitbreiden met een écht gaaf Smokey Portret! In de studio heb ik een rookmachine, die we achter jou aan zetten. Ik schiet dan een gaaf portret van jou met rook op de achtergrond.

smokey-portret-anita-verweij-fotografie-1

Kledingkeuze

Het is leuk om met zwarte en/of witte kleding te doen in combinatie met de echte rookkleur, maar het is zeker net zó gaaf om een effen gekleurd shirt aan te doen! De kleur van de rook pas ik dan aan aan het kleur shirt dat je aan hebt. Zo heb je echt iets unieks!

Zo heb je echt iets unieks!

Het Smokey Portret is een aanvulling op een normale portretshoot. Het is vrijblijvend of je uiteindelijk het resultaat wel of niet wil afnemen.

Je boekt dus gewoon een normale portretshoot en wil je tijdens de shoot een Smokey Portret en deze afnemen? Dan ontvang je hiervoor naderhand een factuur.

Wat anderen zeggen..

aanhalingstekens-bruin-anita-verweij

Michael de Wolf

Super leuke ervaring gehad tijdens onze shoot, en wat een prachtige foto's! Nogmaals bedankt Anita :)
aanhalingstekens-bruin-anita-verweij
Giulia Remon

Een fijne shoot gehad.

Anita had veel geduld tijdens de shoot en het resultaat van de foto’s was voor ons overweldigend! Wij zijn dan ook zeer tevreden en komen graag nog eens terug.

aanhalingstekens-bruin-anita-verweij

Dominique Degger

Al meerdere keren een fotoshoot gehad/gedaan bij Anita en wij ervaarde het altijd als prettig! Anita is een lieve vrouw, zowel voor volwassenen als voor baby's. Zeker een aanrader om naar toe te gaan! In de toekomst gaan wij zeker nog terug om mooie herinneringen vast te leggen.
aanhalingstekens-bruin-anita-verweij
Juliette Ruypers
Wij hebben afgelopen zomer een familieshoot gedaan met Anita. Dat was voor ons al de tweede keer! We zijn met Anita in contact gekomen, doordat zij onze kinderen op de opvang heel goed heeft vastgelegd. Zij is een heel sympathiek mens heeft bovendien mooie foto’s gemaakt, die nu in huis staan en hangen. Volgend jaar willen we graag met jou naar het strand voor een shoot!