header-portretfotografie-anita-verweij-fotografie-nieuw

Workshops

over-mij-anita-verweij-fotografie

Een workshop fotografie volgen?

Welkom bij Anita Verweij Fotografie, waar ik jou meeneem in de wereld van exclusieve fotografie en hoogwaardige workshops. Met trots deel ik mijn passie voor het vastleggen van bijzondere momenten en het creëren van prachtige beelden. Mijn studio in het betoverende Noordwijk is de plek waar ik mijn artistieke visie tot leven breng en waar jij de mogelijkheid hebt om deel te nemen aan unieke workshops die je fotografievaardigheden naar een hoger niveau tillen. Met mijn jarenlange ervaring in de kinderopvang, gecombineerd met mijn bekroonde fotografische talent, heb ik een uniek inzicht in het vastleggen van de schoonheid en spontaniteit van kinderen. Mijn workshops staan garant voor een exclusieve ervaring waarbij je niet alleen technische kennis opdoet, maar ook leert hoe je op een ontspannen en natuurlijke manier met kinderen kunt werken. Heb jij interesse in een workshop fotografie? Neem dan gerust contact op.
portretfotografie-anita-verweij-fotografie-noordwijk-6

Je fotografieskills naar een hoger niveau tillen

Eén van mijn meest geliefde workshops is de workshop kinderportretfotografie die ik zowel in privéworkshop als in groepsverband geef. In de 1-op-1 workshop neem ik je stap voor stap mee door het proces van het maken van high-end kinderportretten. Je krijgt de kans om direct betrokken te zijn bij het fotograferen van twee kinderen in mijn daglichtstudio. Ik deel niet alleen mijn camerainstellingen en lichtgebruik met je, maar ook mijn benadering om kinderen op hun gemak te stellen voor de camera. Na een ochtend vol fotograferen, genieten we samen van een heerlijke lunch terwijl we de geschoten beelden bespreken. Vervolgens duiken we in het bewerkingsproces, zodat je leert hoe je je beelden naar een hoger niveau kunt tillen. Voor wie graag in groepsverband leert, bied ik ook een groepsworkshop aan. In deze dynamische setting leer je in een kleine groep van gelijkgestemde fotografen hoe je prachtige kinderportretten maakt. Met mijn begeleiding en expertise kun je tijdens het fotograferen vragen stellen en je technische vaardigheden aanscherpen.
anita-verweij-fotografie-portretfotograaf-katwijk-leiden-noordwijk-rijnsburg

Verrijk je portfolio,

Voor degenen die hun portfolio willen verrijken, is er de portfiolio-shootdag. Tijdens deze intensieve sessie krijg je een uur de tijd om te werken met drie prachtige modelletjes. Met mijn aanwijzingen over licht en instellingen kun je je fotografievaardigheden verder uitbouwen. Als voorwaarde wordt verwacht dat je bekend bent met de basis van belichting. Met verschillende achtergronden tot je beschikking kun je je creativiteit de vrije loop laten. Deze dag is ideaal om je portfolio diverser en indrukwekkender te maken. 

newborn-fotografie-anita-verweij

of leer alles over newbornfotografie!

Ben je juist meer geïnteresseerd in het vastleggen van pasgeborenen? Mijn workshop basis newbornfotografie is ontworpen om je te begeleiden bij het fotograferen van deze prille levensfase. Gedurende drie uur nemen we je mee door een complete newbornshoot, waarbij je niet alleen kunt observeren, maar ook actief kunt deelnemen. Van omgang met de baby en ouders tot het creëren van verschillende settings, ik deel al mijn kennis met jou.

Contact opnemen

Kortom, Anita Verweij Fotografie biedt een unieke gelegenheid om de kunst van het fotograferen te verkennen en te verfijnen. Met workshops die gericht zijn op kinderportretfotografie, portfolio-verbetering en basis newbornfotografie, kun je je vaardigheden aanscherpen onder begeleiding van een prijswinnende en gepassioneerde fotograaf. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen in mijn studio in Noordwijk en samen te werken aan het vastleggen van prachtige momenten die een leven lang meegaan. Neem gerust telefonisch of per e-mail contact op of laat een bericht achter en laten we samen jouw reis in de wereld van hoogwaardige fotografie beginnen!