schoolfotografie-header-2-anita-verweij-fotografie

Schoolfotografie 

door Anita Verweij Fotografie

Schoolfotografie door Anita Verweij Fotografie

over-mij-anita-verweij-fotografie

Schoolfotografie

Ik ben Anita Verweij, de trotse eigenaresse van Anita Verweij Fotografie. Ik ben niet zomaar een fotograaf, maar een bekroonde en high-end professional die haar passie voor fotografie combineert met een ongekende liefde voor kinderen. Met ruim 23 jaar ervaring in de kinderopvang begrijp ik als geen ander hoe ik kinderen op hun gemak kan stellen voor de camera, en dit zie je terug in mijn ontspannen en authentieke foto's. Mijn expertise reikt verder dan alleen het vastleggen van beelden; het draait allemaal om de unieke momenten en de magie die tussen de klik van de camera en het kind ontstaat. Of het nu gaat om schoolfotografie op de basisschool of het kinderdagverblijf, mijn aanpak is altijd gebaseerd op het gebruik van natuurlijk daglicht. Geen overweldigende flitsen die kinderen afschrikken, maar een rustige en vertrouwde sfeer waarin ze helemaal zichzelf kunnen zijn.

schoolfotografie-2-jongens-beige-anita-verweij-fotografie


De persoonlijkheid van ieder kind vastleggen

Schoolfotografie is voor mij meer dan alleen het maken van een foto. Het is een kans om de persoonlijkheid van elk kind vast te leggen, om hun stralende glimlach en ondeugende blikken te vereeuwigen. Maar het draait niet alleen om de kinderen – ik begrijp ook het belang van heldere communicatie met ouders en schoolpersoneel. Daarom voorzie ik zorgvuldig opgestelde informatiebrieven, zodat iedereen precies weet wat er te verwachten valt op de grote dag. Bij Anita Verweij Fotografie draait schoolfotografie om keuze en gemak. Ik bied zowel individuele pasfoto's als groepsfoto's aan, afhankelijk van de voorkeuren van de school. En na het fotograferen gaat het plezier gewoon door! Binnen 2 tot 3 weken ontvangt de school unieke inlogkaartjes met daarop de pasfoto van elk kind. Ouders kunnen dan inloggen op mijn gebruiksvriendelijke website en kiezen uit een scala aan prachtige foto's.

Liefde, toewijding en kwaliteit

Het beste komt nog: ik zorg ervoor dat ouders ruime keuze hebben. Elke fotosessie levert meerdere adembenemende foto's op van elk kind. Ouders kunnen zo die ene foto kiezen die hun kind op de meest bijzondere manier vastlegt. Mijn benadering van schoolfotografie is gebaseerd op liefde, toewijding en kwaliteit. Ik begrijp hoe belangrijk deze foto's zijn voor ouders en voor de school. Het is mijn missie om foto's te creëren die niet alleen momenten vastleggen, maar ook emoties en herinneringen oproepen telkens wanneer ze worden bekeken.

Contact opnemen

Kortom, Anita Verweij Fotografie is meer dan alleen een naam. Met mijn jarenlange ervaring in de kinderopvang en mijn passie voor fotografie, creëer ik een omgeving waarin kinderen zich op hun gemak voelen en volledig zichzelf kunnen zijn. Neem gerust contact met mij op om een afspraak in te plannen of om meer informatie aan te vragen, heel graag tot ziens!

Foto's b​​​​es​​​​tellen

Ontdek de schoolfotoboeken!

schoolfotoboek-met-wire-o-verbinding-header-mobiel-2-anita-verweij-fotografie

Schoolfotoboek met wire-o binding

€17,95 €9,95

schoolfotoboek-multomap-header-mobiel-2-anita-verweij-fotografie

Schoolfotoboek multomap

€17,95 €9,95